Fordels kort

Energi Fyn går i samarbejde med Højby S&G

 

Støt Højby S&G og Højby S&G støtter dig med gode tilbud

Højby S&G er en breddeforening med 1900 medlemmer organiseret i otte underafdelinger under hovedforeningen. Foreningens formål er at arbejde for børn og unge inden for idrættens område samt virke for lokalområdets beboere til socialt og kammeratligt samvær.

Foreningen har fået et tilbud fra Energi Fyn om samarbejde på sponsorområdet. Dette betyder, at Højby S&G får en enestående chance for at udvikle og udvide sine aktiviteter.

Du tilmelder dig Energi Fyns kampagne ”FynskSupportEl” og støtter på den måde Højby S&Gs aktiviteter. Gå ind på Energi Fyns hjemmeside. Slå op på ”FynskSupportEl” – følg anvisningerne, og du støtter Højby S&G uden selv at skulle betale.

     Energi Fyn betaler 2 øre til Højby S&G for hver KWH strøm, som du forbruger. 

På den måde går Energi Fyn, du og Højby S&G hånd i hånd til stor gavn for arbejdet i idrætsforeningen.

Både medlemmer og ledelse glæder sig over din tilslutning til denne enestående mulighed for at stimulere idrætsarbejdet i Højby S&G.

På forhånd tak.

———————————————————————————————-

Sportmaster Dalum

Sportmaster Dalum har i forskellige perioder været samarbejdspartner med Højby S&G. Den sidste periode har nu løbet over fire år. Sportmaster Dalum åbnede butik i 1976 på Dalumvej og er i dag med i en landsdækkende kæde af samme navn. I alt omfatter Sportmasterkæden flere end 100 butikker.

Sportmaster på Dalumvej er opdelt i to afdelinger, butik og erhverv. I erhvervsafdelingen er salget ud over klubber rettet mod firmaer. Firmasalget omfatter alt fra sportsbeklædning, skjorter og t-shirts til udarbejdelse af specieltdesignet tøj, der matcher firmaets farver og udstråling. I butikken er varesortimentet stort og bredt med alt i sport og fritid.

Sportmaster er desuden Fyns førende butik i alpin vintersport, fodbold og løb. Vi råder over de bedste ekspedienter, der bliver uddannet til at være på forkant med udviklingen. Det sikrer vores kunder en god handel.

Fordelskortet yder kunden op til 20 % på en lang række varer. Kortet erhverves gennem en af Højby S&Gs underafdelinger eller ved Højbyhallernes cafeteria. Det skal fornyes hvert ved årsskiftet.

——————————————————————————-

OK Benzin

OK støtter mere støtter flere end 1200 sportsklubber og foreninger i Danmark. Vi støtter med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, hver gang du tanker med et OK Benzinkort, som er tilknyttet en sponsoraftale. Derudover giver vi et bonusbeløb til foreningen, når du har tanket 500 liter på kortet første gang.

Hvis du vil hjælpe med at støtte, skal du bare kontakte din lokale klub eller forening for at få deres OK-sponsornummer. Derefter kan du bestille et OK Benzinkort på OKs hjemmeside. Hvis du allerede har et benzinkort, kan du også få det tilknyttet en sponsoraftale.

Du kan også gøre det i forbindelse med de kampagner, der løber i SuperBrugsen Højby.

Vigtigt: Alle kort skal være reg. med et sponsornummer til Højby S&G er det 55 94 41 

———————————————————————————

 

 

 

 

                                STØT VORE SPONSORER, DE STØTTER OS