Fordels kort

Energi Fyn går i samarbejde med Højby S&G

 

Støt Højby S&G og Højby S&G støtter dig med gode tilbud

Højby S&G er en breddeforening med 1900 medlemmer organiseret i otte underafdelinger under hovedforeningen. Foreningens formål er at arbejde for børn og unge inden for idrættens område samt virke for lokalområdets beboere til socialt og kammeratligt samvær.

Foreningen har fået et tilbud fra Energi Fyn om samarbejde på sponsorområdet. Dette betyder, at Højby S&G får en enestående chance for at udvikle og udvide sine aktiviteter.

Du tilmelder dig Energi Fyns kampagne ”FynskSupportEl” og støtter på den måde Højby S&Gs aktiviteter. Gå ind på Energi Fyns hjemmeside. Slå op på ”FynskSupportEl” – følg anvisningerne, og du støtter Højby S&G uden selv at skulle betale.

     Energi Fyn betaler 2 øre til Højby S&G for hver KWH strøm, som du forbruger. 

På den måde går Energi Fyn, du og Højby S&G hånd i hånd til stor gavn for arbejdet i idrætsforeningen.

Både medlemmer og ledelse glæder sig over din tilslutning til denne enestående mulighed for at stimulere idrætsarbejdet i Højby S&G.

På forhånd tak.

På grafen herover kan man løbende følger med i antal tilmeldte husstande.

 

———————————————————————————————-

Sportmaster Dalum

Sportmaster Dalum har i forskellige perioder været samarbejdspartner med Højby S&G. Den sidste periode har nu løbet over fire år. Sportmaster Dalum åbnede butik i 1976 på Dalumvej og er i dag med i en landsdækkende kæde af samme navn. I alt omfatter Sportmasterkæden flere end 100 butikker.

Sportmaster på Dalumvej er opdelt i to afdelinger, butik og erhverv. I erhvervsafdelingen er salget ud over klubber rettet mod firmaer. Firmasalget omfatter alt fra sportsbeklædning, skjorter og t-shirts til udarbejdelse af specieltdesignet tøj, der matcher firmaets farver og udstråling. I butikken er varesortimentet stort og bredt med alt i sport og fritid.

Sportmaster er desuden Fyns førende butik i alpin vintersport, fodbold og løb. Vi råder over de bedste ekspedienter, der bliver uddannet til at være på forkant med udviklingen. Det sikrer vores kunder en god handel.

Fordelskortet yder kunden op til 20 % på en lang række varer. Kortet erhverves gennem en af Højby S&Gs underafdelinger eller ved Højbyhallernes cafeteria. Det skal fornyes hvert ved årsskiftet.

——————————————————————————-

OK Benzin

OK støtter mere støtter flere end 1200 sportsklubber og foreninger i Danmark. Vi støtter med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, hver gang du tanker med et OK Benzinkort, som er tilknyttet en sponsoraftale. Derudover giver vi et bonusbeløb til foreningen, når du har tanket 500 liter på kortet første gang.

Hvis du vil hjælpe med at støtte, skal du bare kontakte din lokale klub eller forening for at få deres OK-sponsornummer. Derefter kan du bestille et OK Benzinkort på OKs hjemmeside. Hvis du allerede har et benzinkort, kan du også få det tilknyttet en sponsoraftale.

Du kan også gøre det i forbindelse med de kampagner, der løber i SuperBrugsen Højby.

Vigtigt: Alle kort skal være reg. med et sponsornummer til Højby S&G er det 55 94 41 

———————————————————————————

Heiko Stumbeck S/S – Heiko by Heiko

Fra en beskeden start I 1974 I lejede lokaler på en 1. sal i Mageløs i Odense har Heiko Stumbeck A/S udviklet sig til et internationalt tema af dygtige optikere med forretninger i Odense, Middelfart, København, Berlin, Hamburg, Paris og Malaga.

Som en naturlig del af virksomhedens udvikling er brillemærket Heiko by Heiko en understregning af, at vi i dag arbejder med et eksklusivt brand inden for brilledesign.

Som kunde med et fordelskort fra Højby S&Gs underafdelinger opnår du 10 % rabat på din faktura samtidig med at Heiko Stumbeck A/S donerer din afdeling 10 %. Du kan erhverve fordelskortet i din afdeling, i cafeteriaet eller hos Sponsorudvalgets formand.

———————————————————————————

EDC Kjær & Co

Vi glæder os hver gang, vi har mulighed for at støtte en eller en sportsklub, som gør noget særligt for vores lokalsamfund. Vi ved nemlig, at foreningerne i vores lokale område har en gavnlig virkning på alt lige fra forebyggelse af kriminalitet og sågar til højere huspriser i området.

Vi har derfor besluttet at donere kr. 2000, -, hver gang en kunde benytter os på baggrund af en anbefaling fra en forening i lokalområdet.

Hvis du derfor benytter vores ekspertise, når du skal købe, sælge eller låne, så støtter du dermed ikke kun din egen lokale forening, men også hele lokalsamfundet, som nyder godt af de mange driftige foreninger og dermed også indirekte dig selv.

————————————————————————–

3 E Højby El-firma

Bondovej 14, 5250 Odense SV, tlf: 26 300 111. Indehaver: Ole Lambrecht.

Ole er født og opvokset på Knullen i Højby. Har haft sin skolegang på Højby Skole, er blevet uddannet som elektriker og har etableret elfirmaer igennem de senere år. Sidst har han udvidet med 3 E Højby El-firma. Ole skriver følgende om firmaernes spidskompetencer på hjemmesiden:

3 E Højby El-firma har mange års erfaring på tre kerneområder: El, elevator og sokring.

Du kan vælge at udnytte vores kompetencer på et eller flere felter alt efter dit behov, og du kan være sikker på, at vi løser opgaverne både konstruktivt oh effektivt.

Hos 3 E inddrager vi altid kunden i opgaverne, fordi vi tror på, at dialog og tillid er den bedste forudsætning for et godt samarbejde og den bedste opgaveløsning.

Vi er Veritas certificeret og medlem af sikringsgruppen, hvilket sikrer kunden en lovlig og korrekt installation både inden for el- og sikringsinstallationer.

Hvis du benytter 3 E Højby El-firma, skal du oplyse dit tilhørsforhold til de ovennævnte lokalområder og/eller til Højby S&G. Dette udløser automatisk rabat på din faktura og samtidig donerer firmaet mellem 5 og 10 % til Højby S&G.

——————————————————————————–

Sparekassen Faaborg

Vælger du at tage et GRATIS og HELT UFORPLIGTENDE kundemøde med Sparekassen Faaborg vil Højby S&G få 250 kr.

Bliver mødets udfald, at du vælger Sparekassen Faaborg som dit og din families fremtidige pengeinstitut, vil der falde yderligere 750 kr. af til klubben.

Så nemt er det …

Kontakt en af Sparekassen Faaborgs afdelinger – aftal et kundemøde, og medbring henvisningstalonen nedenfor, så er du med til at støtte arbejdet i klubben.

Højby S&G takker dig på forhånd og håber, at du ligesom os vil få glæde af kontakten til Sparekassen Faaborg.

SÅDAN GØR DU: Tag talonen med til dit møde i Sparekassen Faaborg.

Kundemøde og eventuelt etableret kundeforhold vil herefter udløse en kontant afregning til Højby S&G. Talonen er gyldig til og med 31. december 2014.

                                STØT VORE SPONSORER, DE STØTTER OS